Felicitari pentru asa o frumusete! Un tort minunat numai bun de mancat :)) Nu am vazut pana acum model de fagure pe torturi ornate, e greu de facut?, ai ceva ustensile speciale?
Buna seara! Imi plac foarte mult torturile dvs.Foarte faine toate. As vrea sa va intreb cum ati lasat la racit bordura din ciocolata ca este c-am mare,c-am lunga si este greu de pus in frigider. As dori sa ma sfatuiti va rog frumos ca as vrea sa fac si eu si nu sunt foarte sigura cum sa procedez.Va multumesc Petrina
Buna Petrina, multumesc pentru vizita si pentru aprecieri. Tava in care am copt blatul si am montat tortul are 20/30 cm, iar cu bordura n-a fost foarte greu, pentru ca am facut deja foarte multe. Folia n-a fost suficient de lunga, astfel incat una din laturile mici a ramas descoperita. Dar, ulterior, dupa ca am desprins foloa de ciocolata de pe celelalte trei laturi ale tortului, am facut si cea de-a patra latura si nici nu s-a vazut ca n-ar fi fost perfecta. :) Daca ti-e mai usor, poti face fiecare latura individual.
Foarte frumos!!!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Mirela.
ȘtergereMinunat!
RăspundețiȘtergereMultumesc Sara & Miki.
ȘtergereCe frumos arata!! E special ;) Pupici
RăspundețiȘtergere¡IMPRESIONANTE! una tarta preciosa en la decoración. Besinos
RăspundețiȘtergereFoarte reusit tortul, cred ca doamna a fost fericita! :*
RăspundețiȘtergereSuperb!!!! te pup :*
RăspundețiȘtergereArata foarte frumos! Imi place bordura aceea din ciocolata; cam cata ciocolata ai folosit?
RăspundețiȘtergereArata foarte frumos! Imi place bordura aceea de ciocolata. Cam cata ciocolata ai folosit?
RăspundețiȘtergereMultumesc Gabriela. Pentru un tort cum e acesta sau cum sunt cele rotunde, tot de aproximativ 3 kg, e nevoie de 220-250 g ciocolata amaruie.
ȘtergereWow... Foarte frumos!!!... Felicitari Criss!!!... E deosebit!!!...
RăspundețiȘtergereWow cat de bine arata tortul!!!Felicitari!
RăspundețiȘtergereFelicitari pentru asa o frumusete! Un tort minunat numai bun de mancat :)) Nu am vazut pana acum model de fagure pe torturi ornate, e greu de facut?, ai ceva ustensile speciale?
RăspundețiȘtergereBuna seara! Imi plac foarte mult torturile dvs.Foarte faine toate. As vrea sa va intreb cum ati lasat la racit bordura din ciocolata ca este c-am mare,c-am lunga si este greu de pus in frigider. As dori sa ma sfatuiti va rog frumos ca as vrea sa fac si eu si nu sunt foarte sigura cum sa procedez.Va multumesc Petrina
RăspundețiȘtergereTot eu va deranjez,Petrina am uitat sa va intreb c-am ce dimensiuni are tava dvs pt acest tort?multumesc
RăspundețiȘtergereBuna Petrina, multumesc pentru vizita si pentru aprecieri.
RăspundețiȘtergereTava in care am copt blatul si am montat tortul are 20/30 cm, iar cu bordura n-a fost foarte greu, pentru ca am facut deja foarte multe. Folia n-a fost suficient de lunga, astfel incat una din laturile mici a ramas descoperita. Dar, ulterior, dupa ca am desprins foloa de ciocolata de pe celelalte trei laturi ale tortului, am facut si cea de-a patra latura si nici nu s-a vazut ca n-ar fi fost perfecta. :) Daca ti-e mai usor, poti face fiecare latura individual.