sâmbătă, 16 aprilie 2011

Paste cu legume si sos de rosii


-300 g ciuperci
-1 dovlecel
-1 ceapa
-1 bucata usturoi
-80 g cascaval ras
-250 ml suc de rosii
-1 lingurita amidon
-sare, piper
-busuioc, oregano
-ulei de masline
-400 g paste


Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei de masline. Se adauga ciupercile taiate, dovleceii taiati si ustoroiul zdrobit. Se fierb pana se evapora apa, se adauga sucul de rosii amestecat cu amidonul, sare, piper, busuioc si oregano dupa gust.


Pastele se fierb in apa cu sare si un strop de ulei timp de 8 minute, dupa care se scurg si se amesteca cu sosul. Deasupra se presara cascaval ras sau parmezan.



2 comentarii:

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.