sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Ciulama de pui cu ciuperci


-1 piept de pui (eu am pus o pulpa dezosata)
-500 g ciuperci
-1 ceapa 
-1 lingura pasta de ardei
-1 lingura faina
-150 ml lapte
-200 ml smantana
-patrunjel verde
-sare, piper, boia de ardei



Taiem ceapa marunt si o calim in ulei, adaugam pulpa de pui taiata cubulete, prajim pana isi schimba culoarea, adaugam ciupercile si le calim si pe acestea pana incep sa lase apa. Ciupercile lasa suficient de multa apa, astfel ca daca nu e cazul, nu mai adaugam apa. Lasam sa fiarba pana scade apa, apoi adaugam laptele amestecat cu faina si dupa ce acestea au fiert impreuna, adaugam si smantana. Condimentam dupa gust cu sare, piper, boia si verdeata si servim cu mamaliga.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.