Imi place pestele, iar pastravul e preferatul meu. Am incercat si varianta la cuptor, insa raman la parerea ca cel mai bun e pestele prajit. (chiar daca nu cel mai sanatos).
Avem nevoie de:
-pastravi
-sare, piper
-faina alba
-ulei pentru prajit
-lamaie
Pastravii se curata, se spala, eu ii prefer fara cap, chiar daca da bine pestele intreg, mie drept sa spun nu-mi place sa-i vad cu cap. :)
Se sareaza, pipereaza, daca va place puteti pune si ierburi aromate, se dau prin faina alba si se prajesc in ulei incins.
Si eu am incercat varianta la cuptor dar nu se compara cu varianta asta:) In faina alba ii prajesti? Eu intr-o vreme ii prajeam ca pe snitele cu ou si faina iar de o vreme ii prajesc in faina de malai. In faina normala nu am prajit niciodata nimic..a ba da..vinetele cand am facut musaca:)
RăspundețiȘtergerePastravul il prajesc in faina alba, pangasius intotdeauna in faina de malai. Depinde de peste.:)
RăspundețiȘtergere