sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Pastrav prajit


Imi place pestele, iar pastravul e preferatul meu. Am incercat si varianta la cuptor, insa raman la parerea ca cel mai bun e pestele prajit. (chiar daca nu cel mai sanatos).

Avem nevoie de:

-pastravi
-sare, piper
-faina alba
-ulei pentru prajit
-lamaie

Pastravii se curata, se spala, eu ii prefer fara cap, chiar daca da bine pestele intreg, mie drept sa spun nu-mi place sa-i vad cu cap. :)
Se sareaza, pipereaza, daca va place puteti pune si ierburi aromate, se dau prin faina alba si se prajesc in ulei incins.



2 comentarii:

  1. Si eu am incercat varianta la cuptor dar nu se compara cu varianta asta:) In faina alba ii prajesti? Eu intr-o vreme ii prajeam ca pe snitele cu ou si faina iar de o vreme ii prajesc in faina de malai. In faina normala nu am prajit niciodata nimic..a ba da..vinetele cand am facut musaca:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pastravul il prajesc in faina alba, pangasius intotdeauna in faina de malai. Depinde de peste.:)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.