duminică, 9 ianuarie 2011

Rulada de carne tocata


Pentru amestecul de carne tocata:

-800 g carne tocata
-2 oua 
-2 felii paine inmuiata in lapte si stoarse
-2-3 bucati usturoi
-sare, piper, boia de ardei
-patrunjel verde

Pentru umplut:

-5 oua fierte tari
-2 castraveti murati taiati cubulete
-cascaval taiat cubulete



Pe o folie de aluminiu intindem carnea tocata, asezam ouale, cascavalul si castravetii murati, rulam strans si punem carnea (fara folie!) intr-o tava unsa cu ulei.



Punem tava in cuptor si lasam pana se rumeneste rulada. Eu nu m-am uitat la ceas dar cred ca am lasat-o vreo ora.

Aceasta rulada de carne tocata se poate servi si cu o garnitura sau pur si simplu ca aperitiv.
 
 
Merge cu un pahar de bere alaturi. ;)

13 comentarii:

  1. Imi place cum arata rulada ta!Asa fac la paste,drobul de miel,cu ou pe mijloc!
    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata apetisant, este sigur si foarte gustoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Janet. O seara buna si tie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Elis. E buna dar nu ma da pe spate. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu faceam...chiar demult nu am mai facut.E drob de porc cum ar veni:) Eu o faceam fara oua si ii spuneam fasirt (de la ce numele habar nu am..asa stiu de la mama mea)

    RăspundețiȘtergere
  6. Bianca, "fasirt" = chiftele in limba maghiara. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Rulada ta imi aminteste de drobul meu de Pasti :)
    Arata foarte bine, in orice varianta :)
    Eu servesc aceasta rulada cu sos de rosii preparat de mine , iar ca garnitura, paste sau piure de cartofi .
    pup :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata minunat. Si noi faceam acasa dar numai cu oua, fara castraveti si cascaval. Trebuie sa o mai fac.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc Adriana. Data viitoare am sa fac si eu sos de rosii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc Ghiocel. Mama mea face tot numai cu oua, dar eu am vrut sa fiu mai smechera. ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. un plat appétissant et savoureux bravo
    bonne soirée

    RăspundețiȘtergere
  12. E foarte buna si ti-a iesit foarte bine. E consistenta. O fac si eu destul de des. Pup!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.