Pentru amestecul de carne tocata:
-800 g carne tocata
-2 oua
-2 felii paine inmuiata in lapte si stoarse
-2-3 bucati usturoi
-sare, piper, boia de ardei
-patrunjel verde
Pentru umplut:
-5 oua fierte tari
-2 castraveti murati taiati cubulete
-cascaval taiat cubulete
Pe o folie de aluminiu intindem carnea tocata, asezam ouale, cascavalul si castravetii murati, rulam strans si punem carnea (fara folie!) intr-o tava unsa cu ulei.
Punem tava in cuptor si lasam pana se rumeneste rulada. Eu nu m-am uitat la ceas dar cred ca am lasat-o vreo ora.
Aceasta rulada de carne tocata se poate servi si cu o garnitura sau pur si simplu ca aperitiv.
Merge cu un pahar de bere alaturi. ;)
Imi place cum arata rulada ta!Asa fac la paste,drobul de miel,cu ou pe mijloc!
RăspundețiȘtergereO seara buna!
Arata apetisant, este sigur si foarte gustoasa!
RăspundețiȘtergereMultumesc Janet. O seara buna si tie.
RăspundețiȘtergereMultumesc Elis. E buna dar nu ma da pe spate. :)
RăspundețiȘtergereSi eu faceam...chiar demult nu am mai facut.E drob de porc cum ar veni:) Eu o faceam fara oua si ii spuneam fasirt (de la ce numele habar nu am..asa stiu de la mama mea)
RăspundețiȘtergereBianca, "fasirt" = chiftele in limba maghiara. :)
RăspundețiȘtergereRulada ta imi aminteste de drobul meu de Pasti :)
RăspundețiȘtergereArata foarte bine, in orice varianta :)
Eu servesc aceasta rulada cu sos de rosii preparat de mine , iar ca garnitura, paste sau piure de cartofi .
pup :)
Arata minunat. Si noi faceam acasa dar numai cu oua, fara castraveti si cascaval. Trebuie sa o mai fac.
RăspundețiȘtergereMultumesc Adriana. Data viitoare am sa fac si eu sos de rosii.
RăspundețiȘtergereMultumesc Ghiocel. Mama mea face tot numai cu oua, dar eu am vrut sa fiu mai smechera. ;)
RăspundețiȘtergereun plat appétissant et savoureux bravo
RăspundețiȘtergerebonne soirée
E foarte buna si ti-a iesit foarte bine. E consistenta. O fac si eu destul de des. Pup!
RăspundețiȘtergereSzuper!!!!!
RăspundețiȘtergere