Pentru clatite:
-350 g faina
-2 oua
-1 pachet zahar vanilat
-coaja de lamaie
-5 linguri ulei
-400 mllapte
-putina apa minerala
-2 oua
-1 pachet zahar vanilat
-coaja de lamaie
-5 linguri ulei
-400 mllapte
-putina apa minerala
Pentru crema de branza:
-500 g branza de vaci
-zahar dupa gust
-1 vanilie
-coaja de lamaie
-3 galbenusuri
-stafide
Pentru sosul de vanilie:
-2 galbenusuri
-2 linguri amidon
-2 linguri zahar
-1 zahar vanilat
-400 ml lapte
Pe fiecare clatita se pune o lingura generoasa de crema de branza,
se ruleaza si se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt.
Peste clatite se pun cele 3 albusuri batute spuma cu 6 linguri zahar.
Se pune tava in cuptor pana se rumeneste bezeaua.
Se servesz cu sosul de vanilie, eventual pudrate cu scortisoara.
Un deliciu!Numai bunatati gasesc aici pe blogul tau !te pup
RăspundețiȘtergereAi observat? A venit Toamna, afara ,in blogosfera si mai ales in Dulcea Romanie.Si nu asa cu traista goala ci cu o noua provocare " nuci si usturoi" :)Te astept sa ni te alaturi :)
RăspundețiȘtergereMultumesc Nela.
RăspundețiȘtergereMerci furnicuto. Am preluat provocarea.
RăspundețiȘtergerecum se prepara sosul de vanilie?
RăspundețiȘtergerese amesteca pur si simplu?
Se amesteca toate si se fierb ca si o crema de vanilie numai ca mult mai fluid.
RăspundețiȘtergere