sâmbătă, 30 octombrie 2010

Pizza rustica


Aluatul:

-500 g faina
-1 cub de drojdie proaspata
-1 lingurita sare
-250 ml lapte
-1 lingurita zahar
-2 linguri ulei de masline
-putina apa (aproximativ 100 ml)

Din ingredientele de mai sus se framanta aluatul, pana cand acesta nu se mai lipeste si peretii vasului raman curati. Asa arata aluatul framantat, acelasi pe care il folosesc si la paine.


-500 g ciuperci
-carnati taranesti
-salam banatean
-cascaval 
-masline verzi
-rondele de ceapa de apa
-300 ml suc de rosii
-1 ceapa
-1 bucata usturoi
-oregano
-sare, piper


Punem pizza in cuptor pana se topeste cascavalul si blatul devine crocant la suprafata.





6 comentarii:

  1. Draga Criss.Iti admir retetele de foarte mult timp.Pe langa faptul ca esti o buna gospodina, esti si o mare sustinatoare a culturii romanesti.Tortul tiramisu facut dupa reteta ta mi-a iesit foarte bine.L-am pregatit cu ocazia implinirii a sase ani de la casatorie.
    pe curand

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Anonim, multumesc pentru vizite si pentru comentariu. Ma bucur ca iti place blogul meu si retetele mele. Te mai astept.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.