Pentru umplutura
-500 g spanac
-200 g feta
-100 g cascaval
-2 buc.usturoi
Pentru sos bechamel
-2 linguri unt
-4 linguri faina
-500 ml lapte
-putin cascaval
-nucsoara macinata
-sare
-250 g (1/2 pachet) paste uriase (de la Micul)
Spanacul se fierbe in apa cu sare, se scurge si se toaca cu cutitul. Nu trebuie sa fie chiar piure. Se amesteca cu branza feta, putin cascaval ras si usturoi.
Pastele se fierb aproximativ 12 minute, pentru ca sunt mari si fierb mai greu decat pastele obisnuite.
Se unge un vas termorezistent, cu ulei de masline, se pune jumatate din sosul bechamel, se pun scoicile umplute,
se toarna deasupra restul de sos si se rade cascavalul.
Se pun pastele in cuptor pentru 15-20 minute.
Super... minunat arata, ingenios si cred foarte bune. O duminica placuta.
RăspundețiȘtergereQue pasta más deliciosa te ha quedado. saludos
RăspundețiȘtergereAdor pastele in orice combinatie... De mult caut si eu paste din acestea uriase...
RăspundețiȘtergereTi-au iesit f bine... deja mi-e pofta...
Arata super...trebuie sa fie foarte bune !O seara placuta!
RăspundețiȘtergereMultumesc Sara.
RăspundețiȘtergereGracias Jose Manuel.
RăspundețiȘtergereMerci Felis. Din pacate nu mai am de unde sa cumpar astfel de paste. Ca idei as mai avea...
RăspundețiȘtergereMerci nela. Sunt foarte bune, intr-adevar.
RăspundețiȘtergereImi plac pastele...si-mi place cum arata ale tale,asa cu spanac nu am incercat ,dar timpul nu-i pierdut!
RăspundețiȘtergereO zi buna iti doresc!
cela me semble délicieux j'adore les pâtes
RăspundețiȘtergerebonne soirée