Ideala pentru micul dejun sau de ce nu, pentru cina, gustoasa si mai sanatoasa decat cea prajita in tigaie.
-6 oua
-3 fire ceapa verde
-1 rosie
-1 felie bacon
-50 g cas/cascaval
-100 g feta
-putin ulei
Intr-o tigaie de teflon punem un strop de ulei. Taiem ceapa si baconul cubulete si le calin in ulei. Punem apoi ceapa si baconul intr-o tigaie termorezistenta unsa cu unt sau ulei, adaugam ouale batute cu sare si piper, cubuletele de feta, feliile de rosie si deasupra cascavalul ras. Eu am pus cas de capra. Coacem in cuptor timp de 20 de minute, apoi servim cu rosii, castraveti sau ketchup.
buna idee! sigur o voi face si eu asa!
RăspundețiȘtergereO bunatate pufoasa!Excelenta idee la cuptor!Pupici!
RăspundețiȘtergereVreau si eu!... Mmm ce pofta mi-ai facut!
RăspundețiȘtergereAm preparat si eu acum cateva saptamani aceasta omleta la cumptor, insa putin diferit de a ta,cu alte ingrediente, este foarte buna.
RăspundețiȘtergereJaj de csodás ez az omlett!!!!
RăspundețiȘtergeresuper pufoasa si buna!
RăspundețiȘtergere