Blatul: (acelasi de la tortul cu trandafiri)
-6 oua
-8 linguri zahar
-2 linguri apa
-2 linguri ulei
-6 linguri faina
-3 linguri cacao
-1 praf de copt
Crema:
-400 ml frisca (crema patiserie)
-3 linguri crema finetti
Pentru uns blatul, 1/2 borcan dulceata de visine.
-500 g visine din congelator
Pentru insiropat blatul:
-sucul de la visine
-zahar
-apa
-visinata
Blatul se taie in doua, se insiropeaza, se unge cu gemul de visine, se pune crema, aproximativ 2/3 parte din crema, se pun din loc in loc visinele scurse, se acopera cu cel de-al doile blat insiropat si uns cu crema.
Se taie in doua si se transfera pe un platou, dandu-ise forma unui fluture, se acopera cu frisca si se orneaza dupa imaginatie. Eu am ornat cu niste aveline din frisca, cu visine si figurine din ciocolata topita.
Realmente preciosa, esto es una obra de arte.
RăspundețiȘtergereSaludos
Gracias Jose Manuel. Muy amable de tu parte.
RăspundețiȘtergereSaludos.
Foarte fain arata!!!
RăspundețiȘtergereAi grija la kg ca vad ca tot faci dulce:))
Criss ce bine arata fluturasul iar interiorul e apetisant rau.Te pup
RăspundețiȘtergereArata minunat... chiar un fluture gata sa zboare. Pupici!
RăspundețiȘtergereMerci Bianca. Lasa ca n-am mancat-o eu pe toata. :) Am avut musafiri, am dus si la mama asa ca portia mea a fost doar de doua felii.
RăspundețiȘtergereMultumesc Nela. Te pup si eu.
RăspundețiȘtergereMultumesc Sara. Se putea si mai bine.
RăspundețiȘtergereFoarte aspectuos. elegant si apetisant.
RăspundețiȘtergerePup Alex si-i doresc sanatate sotului tau.
Multumim Micul.
RăspundețiȘtergereTe pupam si noi.
un tort superb.
RăspundețiȘtergereMultumesc Craita.
RăspundețiȘtergereFoarte frumos arata... felicitari
RăspundețiȘtergereMinunat arata, esti o artista la torturi !
RăspundețiȘtergereMultumesc Felis. Pupici lui Mihai.
RăspundețiȘtergereMultumesc mult Silvia. Mai am mult pana sa ajung o artista. In primul rand am nevoie de ustensile.
RăspundețiȘtergere