Reteta de baza a tortului o gasiti aici .
Pentru ornat am folosit :
-200 ml frisca
-crantz
Realizarea crantzului e una foarte simpla, se caramelizeaza zaharul si se adauga nucile, prajite in prealabil. Amestecul se toarna pe hartie de copt. In cateva minute se va intari, se va desprinde de pe hartie si marunti cu cutitul.
Minunat... felicitari. Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Sara & Miki.
RăspundețiȘtergereArata bine!! Felicitari
RăspundețiȘtergerecriss,e fantastic de aratos si inducator de pofte!:)
RăspundețiȘtergereSuperb arata Criss.. si eu am tot vrut sa incerc baza la acest tort... adica tortul de zahar ars... - si cu blat... dar mi-a fost teama... daca nu imi iese.. daca nu il pot scoate din cratita...
RăspundețiȘtergereMerci Bianca.
RăspundețiȘtergereAlison, merci mult. Din pacate asa e, inducator de pofte .:)
RăspundețiȘtergereMultumesc Felis. Eu zic sa incerci, iese sigur si nu se lipeste de cratita. Numai sa folosesti o cratita de care nu ti-e ila ca se strica.
RăspundețiȘtergereMultumesc de raspuns Criss... cu siguranta am sa-l incerc...
RăspundețiȘtergerearata super tortul ..as vrea sa il fac si eu..,...
RăspundețiȘtergeredar poti sa-mi spui te rog cam ce dimensiuni are cratita ...sa ma ghidez ..
mersi tare mult!
Multumesc Cristina. Am sa masor acasa cratita si am sa iti spun ce diametru are.
RăspundețiȘtergereCristina, revin cu masuratorile :). Asadar, cratita mea are diametru de 26 cm.
RăspundețiȘtergeremultumesc mult ..esti o scumpa.... am sa revin cu impresii !
RăspundețiȘtergeresa ai un an fericit , multa sanatate si bafta la blog in continuare, la cat mai multe retete tot asa de delicioase!!!!
Tiza mea, esti o scumpa. Te pup si astept impresii. Un an nou fericit si tie.
RăspundețiȘtergereLa multi ani, un an nou fericit si multa sanatate si bucurii!
RăspundețiȘtergereeste foarte delicios tortul ! mersi Criss!
am pus link-ul unde l-am postat http://www.bucataras.ro/retete/14075/tort-cu-crema-de-zahar-ars-si-crantz.html
si am facut cel diplomat cu piscoturi http://www.bucataras.ro/retete/15469/tort-diplomat-cu-piscoturi.html