sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Limbi de pisica


Aceste fursecuri le-am vazut pe blogul Laurei Adamache si avand in congelator albusuri de oua, le-am facut .
Avem nevoie de:
-3 albusuri de ou
-100 g zahar pudra
-100 g unt
-100 g faina
-vanilie

Se bate untul spuma cu zaharul si vanilia, se adauga faina. Rezulta un amestec destul de gros si vascos dar care va deveni pufos in momentul in care se adauga albusurile batute spuma tare.


Compozitia o punem intr-un posh si trasam pe hartie de copt bastonase de marimea dorita.


E bine sa lasam distanta intre ele pentru ca la copt se latesc. Mie mi s-au lipt cateva.
 Se coc 7-8 minute pana devin aurii pe margine.




4 comentarii:

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.