-350 g faina
-2 oua
-1 pachet zahar vanilat
-coaja de lamaie
-5 linguri ulei(eu pun intotdeauna ulei in compozitie si prajesc clatitele in tigaia de teflon)
-200 ml lapte
-200 ml apa minerala
Rezulta un aluat fin si destul de subtire, dar de la apa minerala clatitele vor fi pufoase.
Crema:
-200 ml lapte
-300 ml frisca
-1 plic crem ole de vanilie
Se pun toate intr-un bol si se bat cu mixerul 1 minut.
Capsunile se curata, se spala si se pun pe hartie absorbanta.
Se pune prima clatita, se unge cu crema, peste crema se pun felii de capsuni apoi urmatoarea clatita, crema si tot asa pana la ultima. Eu am pus si un strat de gem.
100 g ciocolata se topeste impreuna cu 2-3 linguri frisca lichida si se toarna peste ultima clatita. Se orneaza cu felii de capsuni.
Cristina:
RăspundețiȘtergereMuchas gracias por el premio de amistad...es muy hermoso. en mi próxima publicación del día Lunes lo mencionaré en mi página.
La receta que acabas de publicar se ve exquisita como todo lo que tú haces.
¿qué hora es allá? Acá son las 23:30 hrs.
Un abrazo grande
Edith
La brujita
Gracias Edith. Aqui ahora es 8 de la madrugada.
RăspundețiȘtergereSei bravissima...questa torta come tutte le altre è una vera delizia!:)complimenti e buona domenica!:)
RăspundețiȘtergereGrazzie Giuky.
RăspundețiȘtergerearata foarte bine.marturisesc ca nu am reusit niciodata sa fac deoarece prin minune clatitele la mine in casa dispar inainte sa apuc sa le termin de prajit.foarte reusita combinatie.felicitari!pup cu drag
RăspundețiȘtergereFoarte apetisant si aspectuos tortul de clatite.
RăspundețiȘtergereduminica placuta in continuare.
Multumesc Sarah. Eu cand am facut clatitele am fost singura acasa, deci asa se explica faptul ca mi-au ajuns pentru tort. Altfel dispar si la mine.
RăspundețiȘtergereMerci Micul. O duminica faina si voua.
RăspundețiȘtergereCristina,mi-ai facut mult rau cu acest minunat tort!nici nu iti trebuie mai gustos ca asta!
RăspundețiȘtergereArata foarte bine!
O saptamina reusita!
Multumesc Mariana. Sper ca raul nu e ireparabil,intr-o jumatate de ora e gata tortuletul si se face foarte usor.
RăspundețiȘtergereO saptamana buna si tie.
Ce bine arata!! mai bine ca celalalt cu gem. Si sigur e mai bun nu?
RăspundețiȘtergerePofta buna la el.
Merci Bianca. A fost foarte bun.
RăspundețiȘtergerequel magnifique gâteau à base de crêpes, ça doit être léger et savoureux
RăspundețiȘtergerej'en raffole
bonne soirée
grozav e tortul tau de clatite !pacat ca e atat de cald !
RăspundețiȘtergereMultumesc Pansy. Bun venit pe blogul meu.
RăspundețiȘtergere