-3 dovlecei (1 kg)
-1 rosie
-100 g sunca (eu am pus pastrama)
-100 g cascaval
-2 oua
-100 g smantana (merge si mai multa dar doar atat am avut)
-marar verde
-sare, piper
-ulei de masline
-pesmet
Dovleceii se curata de coaja, se taie cubulete si se fierb in apa cu sare, nu mai mult de 5 minute dupa care se scurg.
Un vas termorezistent se unge cu ulei de masline si se presara pesmet. Se pun dovleceii bine scursi, sunca taiata cubulete, putin cascaval ras, feliile de rosii, marar, sare, piper, ouale batute, smantana si restul de cascaval.
Se pune tava in cuptor pentru 20-25 minute, pana se topeste cascavalul.
j'aime beaucoup les gratin et celui des courgettes doit être savoureux
RăspundețiȘtergereps:
i have an award for you in my blog,
good weekend
Merci Fimerre.
RăspundețiȘtergere