luni, 28 iunie 2010

Kaesekuchen cu cirese


Dupa reteta de  aici , am facut aceasta prajitura cu branza de vaci si cirese. Pe langa reteta de baza am folosit si doua pachete de biscuiti pe care i-am zdrobit si am tapetat tava unsa cu unt. De asemeni am folosit si 500 g cirese . (cu visine cred ca e si mai buna) In loc de 400g branza am pus 750 g branza degresata si putin lapte in plus, pana cand consistenta a fost cea dorita de mine.
Procedeul de preparare identic cu cel de la reteta de baza.





4 comentarii:

  1. E tare aspectuoasa!!! Pacat ca nu sunt amatoare de branza de vaci:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci Bianca. Sa stii ca e si foarte buna si se face repede. Am primit 3 kg branza de vaci si n-aveam ce sa fac cu ea. Nici noi nu mancam branza de vaci decat asa in prajituri. Inca mai am in congelator un kg asa ca mai urmeaza o praji.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Geta, ma bucur ca iti place.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.