Dupa reteta de aici am facut din nou o paine impletita. Vroiam sa fac painea dupa tehnica Laurei Adamache insa am renuntat. Trebuie sa exersez mai intai tehnica impletirii in 6. Pana la urma si painica mea e impletita tot in 6, adica 3+3, o varianta mai simpla dar cred ca la fel de aspectuoasa.
Excelenta.Si de buna, il cred pe Aluxutu.
RăspundețiȘtergereSa ai o zi usoara.
Merci Micul. O zi buna si tie.
RăspundețiȘtergerese ve excelente, quedo precioso.
RăspundețiȘtergereUn abrazo
Edith
La brujita
Gracias Edith. Un abrazo para ti tambien.
RăspundețiȘtergereBuna,
RăspundețiȘtergereNumele meu este TJ si iti scriu in numele site-ului http://www.GatesteInteligent.ro. Ne-ar face placere sa faci parte din echipa de parteneri/blogeri pasionati de arta gatitului. Pentru acest lucru te rugam folosesti formularul de la pagina: http://www.gatesteinteligent.ro/adauga-blog-gateste-inteligent.html sau trimite-ne mail la adresa office@gatesteinteligent.ro
pasiunea de a gati!
TJ
Super, super super!!! Crima mai femeie. Si sunt la servici...... Exact ca a buniicii. Felicitari! Cat despre pizza Cris e criminala. Mor pe taste aici, asi musca din monitor.
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru comentariu. Ma bucur ca iti retetele mele. Te mai astept.
RăspundețiȘtergere