Asadar, din nou paine, deaceasta data impletita in 4. Si mai sunt cateva impletituri pe care nu le-am incercat inca dar sunt pe lista :). Din nou multumiri Laurei Laurentiu pentru filmuletele ajutatoare.
Reteta, aceeasi ca de obicei.
aluatul crescut
impartit in 4
se fac 4 suluri egale si se unesc la un capat
Tehnica e foarte simpla, sulul 4, din stanga se lasa deoparte , se face o impletitura in 3 iar sulurile 3 si 4 se rasucesc intre ele. Sper ca m-am facut inteleasa. :)
painea gata impletita
unsa cu galbenus si presarata cu susan
gata coapta
si feliata
Cris eu nu stiu cum reusesti tu atatea impletituri ,eu nu as putea in veci .Arata foarte bine ...te pup
RăspundețiȘtergereNela, astea sunt nimicuri pe langa ce reusesti tu sa faci.
RăspundețiȘtergereTe pup si eu.
O seara frumoasa.
Ce pufosenie de paine impletita!!
RăspundețiȘtergereArata tare bine painea ta. Susanul ala imi face cu ochii;))
RăspundețiȘtergereNoi mancam putina paine asa ca nu ma agit cu ea.
Te han quedado estupendo el pan, se ve precioso.
RăspundețiȘtergereSaludos
Ce frumos ti-a crescut! Tare buna e painea calda facuta in casa. Imi place la nebunie mirosul de paine calda ce umple bucataria!
RăspundețiȘtergereMultumesc Liana.
RăspundețiȘtergereBianca, merci. Nici noi nu mancam multa paine si oricum din 500 g faina nu iese cine stie ce paine mare.:)
RăspundețiȘtergereGracias Jose Manuel.
RăspundețiȘtergereSaludos
Multumesc Kadiavsdutzu.
RăspundețiȘtergereSi mie imi place mirosul de paine calda.
ce frumoasa e!
RăspundețiȘtergerefelicitarile mele!
Multumesc Gaby.
RăspundețiȘtergere