luni, 6 septembrie 2010

Ciorba de perisoare a la grec


-500 g carne tocata de pui
-1 cescuta orez
-3 morcovi
-1 bucata telina
-1 ceapa
-1 ardei gras rosu
-1 rosie decojita
-2 cartofi taiati cubulete
-300 g smantana
-1 galbenus de ou
-1 lingurita otet
-marar verde
-delikat sau sare dupa gust


Din nou am vrut sa fie ciorba mai dietetica astfel ca nu am calit legumele. 
Ceapa tocata marunt, gogosarul cubulete se pun la fiert. In momentul in care incepe sa fiarba, se adauga morcovul ras, telina rasa si perisoarele. Cand e aproape gata se pun si cartofii taiati cubulete si rosia cubulete. Se adauga delikat sau sare dupa gust si mararul verde tocat, plut otetul. Noua nu ne plac ciorbele acre, astfel ca nu pun mai mult de o lingurita de otet, doar cat sa fie o idee mai acrisoara.
Cand e gata, se adauga smantana amestecata cu galbenusul de ou.







10 comentarii:

  1. Arata foarte bine!!!! doar ca....vad ca folosesti mult marar in mancaruri. Mie nu imi place decat f rar in unele mancaruri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-mi place ciorba asta cu multa smantana si iz de marar. Bravo, ai o reteta buna. Pupik.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://mamasiiubita.blogspot.com/6 septembrie 2010 la 13:42

    Ce bine arata!Mi-ai facut pofta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci Bianca. Mie imi place gustul de marar si am impresia ca la ciorba asta chiar se potriveste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Une soupe qui me plait beaucoup : du goût et des saveurs.
    Bonne semaine et à bientôt.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mmmm foarte bine arata... Apetisant

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.