-500 g branza de vaci
-2 oua
-5 linguri gris
-7 linguri faina
Se amesteca toate ingredientele si rezulta un aluat destul de moale.
Din aluat se fac papanasii care se dau prin faina pentru a nu se lipi.
Papanasii se fierb in apa cu putina sare si putin ulei, timp de 8-10 minute,pana se ridica la suprafata.
Se scurg si se dau prin pesmet rumenit in unt si amestecat cu zahar.
Una receta muy original y tiene que estar deliciosa.
RăspundețiȘtergereMe lo apunto. saludos
Sunt buni. Si eu am mancat weekendul trecut papanasi. Maica-mea mi-a trimis:)
RăspundețiȘtergereDe cand ma chinui sa fac papanasi. Acum nu mai am nici o scuza.
RăspundețiȘtergerefoarte buni!
RăspundețiȘtergereGracias Jose Manuel.
RăspundețiȘtergereBianca, Alex e innebunit dupa papanasi, mai ales cei de la gradi ii placeau tare mult.
RăspundețiȘtergeremamasiiubita, se fac foarte usor si repede, asa ca poti sa incerci cu incredere.
RăspundețiȘtergereMerci Geta.
RăspundețiȘtergereDesertul asta mi-a marcat copilaria! Ma bucur ca am dat peste reteta ta, am sa o incerc negresit!
RăspundețiȘtergerePetite Foury, bun venit pe blogul meu. Ma bucur ca iti place reteta mea de papanasi. Multumesc de vizita. Te mai astept.
RăspundețiȘtergereAm mai auzit de papanasi fierti, dar nu cred ca am mancat vreodata. Ii voi incerca cat de curand, sunt cu siguranta mai sanatosi ca cei prajiti.
RăspundețiȘtergere