-400 g faina
-25 g drojdie
-100 g unt sau margarina
-150 ml lapte
-1 ou
-100 g zahar
-zahar vanilat
-coaja de lamaie
aluatul framantat
dupa ce a crescut o ora
Se imparte in 6 parti egale.Fiecare bucata de aluat se intinde si se taie in 8 triunghiuri.
Se pune gem.Aici am pus de visine.
Si aici o marmelada de gutui.
Ideal e sa folositi o marmelada sau un gem mai tare ca sa nu se murdareasca aluatul.
Se ruleaza aluatul dinspre exterior spre interior.
Cand s-au copt se pot da prin zahar pudra,
sau se pot lasa ca atare.
Ce apetisant arata cornuletele...
RăspundețiȘtergereCe pofta mi-ai facut...
RăspundețiȘtergereils sont délicieux ces croissants parfaits avec ma tasse de thé
RăspundețiȘtergerebonne soirée
Multumesc Felis.
RăspundețiȘtergereSara, ma bucur, inseamna ca ti-au placut.
RăspundețiȘtergereFimere, merci beaucoup.
RăspundețiȘtergereBonne week-end.
Arata suuuper bine.Am sa le incerc si eu cu prima ocazie
RăspundețiȘtergereMultumesc Vio. Te pup.
RăspundețiȘtergere