-1 kg cartofi
-3 oua ( se pot pune si mai multe dar noua nu ne plac ouale fierte)
-2 cepe rosii
-masline negre si verzi
-sare
-putin otet
-o lingurita zahar
-1 lingura apa rece
-ulei de masline
Cartofii se fierb in coaja, se lasa sa se raceasca si abia apoi se curata si se taie rondele. Nu trebuie taiati cat sunt calzi pentru ca se sfarama.
Ouale se fierb, se curata de coaja si se taie rondele. Se adauga si maslinele. (Eu le tai si scot samburii ).La fel, se taie rondele si ceapa. Se adauga sare dupa gust. Otetul se amesteca cu zaharul si apa si se toarna peste cartofi. Se pune si ulei de masline dupa gust.
E tare buna asta. Noua ne place
RăspundețiȘtergereSi noua ne place, Bianca. Mai putin ouale fierte de aceea nici nu pun multe.
RăspundețiȘtergere