-1 piept de pui
-1 morcov
-1 ceapa
-500 g mazare congelata
-1 lingura faina
-1 lingura pasta de rosii
-sare, piper, marar verde
Morcovul ras si ceapa tocata se calesc in ulei. Se adauga pieptul de pui taiat in fasii si se caleste si acesta. Se adauga apa si dupa ce incepe sa fiarba, se adauga si mazarea. Se condimenteaza cu sare si piper, marar verde sau patrunjel.
Cand mazarea a fiert, se adauga pasta de rosii amestecata cu faina si putina apa. Cam asta e tot, foarte rapid, nu se sta mult in bucatarie ceea ce e foarte bine, mai ales dupa o zi lunga de munca.
merge de minune cu gogosar la otet mancarea asta.yummy.bravo criss ca intodeauna la inaltime.pupici
RăspundețiȘtergereMultumesc Sarah, ma bucur ca iti place. Iar tu, draguta ca de obicei.
RăspundețiȘtergere