Pentru decorul respectiv am topit ciocolata pe baie de aburi, doar ciocolata neagra, fara adaos de lapte/frisca, etc. si am intins ciocolata pe folie aerata (folia aceea care pocneste , care se foloseste la impachetat obiecte fragile), am invelit tortul si l-am pus in frigider 15 minute, dupa care usor am desprins folia si a ramas bordura de ciocolata. Folia trebuie masurata si taiata la dimensiunea necesara, inainte de a pune ciocolata.
Una tarta preciosa con unas flores muy bonitas ¿son de fondant? tienes que poner la receta. Saludos desde españa
RăspundețiȘtergereGracias Sofia.
ȘtergereE minunat tortul. Bravo Cristina >:D<. Poate intr-o buna zi am sa ma incumet si eu sa lucrez cu pasta de zahar. Te pup
RăspundețiȘtergereMultumesc Timea. Doar florile sunt din pasta de zahar, restul e ciocolata alba si neagra.
ȘtergereArata minunat!! Felicitari Cristina pentru acest tort frumos de tot!
RăspundețiȘtergereMultumesc Paula.
ȘtergereVai de mine, Cristina, tortul asta chiar e de mancat? Ai lucrat ceva la cosuletul acela, ma gandesc! Foarte frumos!
RăspundețiȘtergereMultumesc Gabriela. Surprinzator, insa cosuletul a fost cel mai usor de facut. :)
ȘtergereSuperb tortul.Felicitari!
RăspundețiȘtergereFoarte frumos tortul !
RăspundețiȘtergereSuperb tort! :X Cum este decorat? Ma refer la gaurile pe exterior
RăspundețiȘtergerePentru decorul respectiv am topit ciocolata pe baie de aburi, doar ciocolata neagra, fara adaos de lapte/frisca, etc. si am intins ciocolata pe folie aerata (folia aceea care pocneste , care se foloseste la impachetat obiecte fragile), am invelit tortul si l-am pus in frigider 15 minute, dupa care usor am desprins folia si a ramas bordura de ciocolata. Folia trebuie masurata si taiata la dimensiunea necesara, inainte de a pune ciocolata.
RăspundețiȘtergere