Azi vin cu o idee salvatoare, mai ales pentru mamicile ale caror copilasi primesc la scoala corn si lapte si nu se indura sa le arunce. O budinca de cornuri cu branza de vaca si stafide (ar fi mers, dar eu n-am avut.) Si iata cum se pot recicla niste cornuri cu care nu prea avem ce face.
Ingrediente:
-4 cornuri
-3 oua
-10 linguri zahar
-1 plic zahar vanilat
-coaja de la o lamaie
-750 ml lapte
-200 g branza de vaci
-2 linguri smantana
-3 oua
-10 linguri zahar
-1 plic zahar vanilat
-coaja de la o lamaie
-750 ml lapte
-200 g branza de vaci
-2 linguri smantana
Cornurile se feliaza si se inmoaie in lapte, apoi se amesteca. Aspectul nu e prea placut si te duce cu gandul la mancarea pentru porci. Separat se bat ouale cu zaharul si aromele, se adauga branza si smantana, apoi se toarna tot amestecul peste cornurile inmuiate. Tot maglavaisul asta se toarna intr-un vas termorezistent uns cu unt si se coace o ora in cuptorul preincalzit, la foc mic. Se serveste pudrat cu zahar sau cu o lingura de dulceata deasupra.
interesanta idee !
RăspundețiȘtergereDwlicioasa!
RăspundețiȘtergere