Pentru briose:
-3 oua
-100 g zahar
-200 g faina
-100 g unt moale
-60 ml lapte
-1 plic zahar vanilat
-1 plic praf de copt
-coaja rasa de la o lamaie
-1 lingurita cacao
-1 lingura colorant lichid +o jumatate lingurita colorant gel (rosu, evident)
pentru frosting
-300 g branza de vaca cremoasa
-5 linguri zahar pudra
-250 ml frisca lichida
Punem intr-un bol toate ingredientele cu exceptia merisoarelor, le batem cu mixerul pana rezulta o compozitie cremoasa si lucioasa.
In tava de briose punem cosulete de hartie si in fiecare punem cam 2 linguri din aceasta compozitie si dam tava la cuptor pentru 20-25 minute.
Cand sunt gata, se lasa sa se raceasca apoi se orneaza cu crema de branza.
-3 oua
-100 g zahar
-200 g faina
-100 g unt moale
-60 ml lapte
-1 plic zahar vanilat
-1 plic praf de copt
-coaja rasa de la o lamaie
-1 lingurita cacao
-1 lingura colorant lichid +o jumatate lingurita colorant gel (rosu, evident)
pentru frosting
-300 g branza de vaca cremoasa
-5 linguri zahar pudra
-250 ml frisca lichida
Punem intr-un bol toate ingredientele cu exceptia merisoarelor, le batem cu mixerul pana rezulta o compozitie cremoasa si lucioasa.
In tava de briose punem cosulete de hartie si in fiecare punem cam 2 linguri din aceasta compozitie si dam tava la cuptor pentru 20-25 minute.
Cand sunt gata, se lasa sa se raceasca apoi se orneaza cu crema de branza.
Cat de frumusle sunt!
RăspundețiȘtergereMultumesc Teo.
ȘtergereFrumoase foc. Tocmai bune de martisor :)
RăspundețiȘtergereMultumesc Micky. Sunt bune oricand.
Ștergerece frumoase sunt!
RăspundețiȘtergereMultumesc Adnia.
ȘtergereArata minunat!!! Ce frumos le-ai ornat ;;)
RăspundețiȘtergereMultumesc Paula. Ma straduiesc....:)
ȘtergereSuperbe!!! La multi ani de 8 martie!
RăspundețiȘtergereBuna Cristina. Te invit la un concurs de gatit pentru prieteni, inspirat de retetele din anii '20 ale strabunicii lui Elizabeth Gilbert, Margaret Yardley Potter si de "Cartea de bucate, ospitalitate si povesti minunate". Mai multe amanunte gasesti la mine pe blog http://brindusascheaua.blogspot.ro/2013/03/concurs-de-gatit-pentru-prieteni-Humanitas.html
RăspundețiȘtergereO primavara frumoasa sa ai :)
Multumesc Brandusa.
ȘtergereBune Cristina
RăspundețiȘtergerefelicitari ,este nemaipomenit blogul , retetele sunt extraordinare
am copiat reteta , am sa o incerc
Un salut, si te urmaresc cu interes
Buna Eniko. Multumesc pentru vizita si pentru aprecieri. Te mai astept.
Ștergere