Pentru un tort pe care il voi face saptamana viitoare,am facut niste trandafiri roz si...roz.. Cei roz mai inchis trebuiau de fapt sa fie rosii, dar neavand colorant rosu, din amestec mi-au iesit doar un roz mai inchis. Sper sa nu fie o problema prea mare. Oricum eu mai incerc pana imi ies rosii cum vreau eu. :)
Am ales pasta de lapte praf pentru ca e mult mai elastica si mai maleabila si florile ies mai fine si mai lucioase.
Am ales pasta de lapte praf pentru ca e mult mai elastica si mai maleabila si florile ies mai fine si mai lucioase.
Criss... fff frumositrandafirii... Sa stii ca eu am fost dezamagita de sarma de flori... Nu imi tine trandafirii si nici frunzele...Sunt prea grei!
RăspundețiȘtergerefoarte frumosi trandafirii! se vede ca esti foarte priceputa si indemanatica! :* seara frumoasa
RăspundețiȘtergereCristina, ti-au iesit foarte frumos trandafirii. Pasta asta de lapte praf se intareste cand se usuca? sau este destul de tare sa stea trandafirii? Eu am lucrat cu pasta de zahar cumparata care se usuca si se intareste - casanta - si ma intrebam cum lucreaza si altii :) Curiozitatea :)) O zi frumoasa sa ai!
RăspundețiȘtergereFoarte frumosi ti-au iesit!Felicitari ca ai atata rabdare!Pupici!
RăspundețiȘtergereque linda te han quedado
RăspundețiȘtergereFELICITACIONES
Multumesc Felis. Frunzele stau foarte bune, florile nu stau chiar drept.
RăspundețiȘtergereMultumesc Emily. Mai am de invatat.
RăspundețiȘtergereMultumesc Licuta. Pupici si tie.
RăspundețiȘtergereMihaela, si pasta de lapte praf se intareste destul de repede, de aceea e bine sa ne facem o cantitate mica de pasta. Pentru acoperit torturi eu sincer n-o recomand. Cu pasta de zahar am incercat si eu sa lucrez, la fel se intareste repede. Pentru flori si pentru modelat e mai buna pasta de lapte praf, e mai elastica si mai maleabila.
RăspundețiȘtergereAm o intrebare. Prepari tu pasta de lapte praf sau o cumperi?
ȘtergerePasta de lapte praf o faci tu? Daca da, ne dai si reteta? Multumesc.
ȘtergereGracias Angelica.
RăspundețiȘtergereCe culoare faina au trandafirii!
RăspundețiȘtergereBuna Cristina, te astept cu drag la provocarea lunii decembrie "Dulce Romanie". Intra sa vezi cu ce ingrediente te provoc
RăspundețiȘtergerehttp://brindusascheaua.blogspot.com/2011/12/provocarea-lunii-decembrie-2011-dulce.html
Son preciosas las rosas, pero al traducir como las has hecho no me sale con que pasta ¿es fondant? me gustaría saber con que pasta están hechas. Gracias
RăspundețiȘtergeresint superbi trandafirii!!care este reteta?TORINA
RăspundețiȘtergere