sâmbătă, 10 septembrie 2011

Placinta cu dovlecei si morcovi



Reteta Laurei Adamache . 

-5 oua
-500 g dovlecel (eu nu l-am cantarit, am cumparat un dovlecel mediu)
-150 g morcov (la fel, nu l-am cantarit)
-120 g faina
-110 ml ulei
-120 g cascaval
-1 ceapa
-sare, piper
-1/2 plic praf de copt

Dam pe razatoarea mare dovlecelul curatat de coaja si pe razatoarea mica, morcovul si ceapa. Batem cu mixerul ouale, adaugam uleiul si faina amestecata cu praf de copt. Stoarcem legumele si le adaugam peste compozitia de oua. Condimentam cu sare si piper dupa gust, adaugam in final si cascavalul ras si turnam compozitia intr-un vas termorezistent, uns cu unt si tapetat cu pesmet. Coacem la foc mic 30 minute.





7 comentarii:

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.