Reteta Laurei Adamache .
-5 oua
-500 g dovlecel (eu nu l-am cantarit, am cumparat un dovlecel mediu)
-150 g morcov (la fel, nu l-am cantarit)
-120 g faina
-110 ml ulei
-120 g cascaval
-1 ceapa
-sare, piper
-1/2 plic praf de copt
Dam pe razatoarea mare dovlecelul curatat de coaja si pe razatoarea mica, morcovul si ceapa. Batem cu mixerul ouale, adaugam uleiul si faina amestecata cu praf de copt. Stoarcem legumele si le adaugam peste compozitia de oua. Condimentam cu sare si piper dupa gust, adaugam in final si cascavalul ras si turnam compozitia intr-un vas termorezistent, uns cu unt si tapetat cu pesmet. Coacem la foc mic 30 minute.
faina reteta.pup
RăspundețiȘtergereCe faina e, cred ca e si tare buna.
RăspundețiȘtergereDuminica placuta sa aveti.
Arata grozav!!!As manca-o singura pe toata,chiar sant in stare!:))
RăspundețiȘtergereMultumesc Sarah. Pup si eu.
RăspundețiȘtergereMultumesc Micul. E foarte foarte buna. Atat de buna incat o portie e prea putina.
RăspundețiȘtergereMultumesc Aziz. Te cred. :)
RăspundețiȘtergereCristina vittem ezt a receptet,nekem való!!!Nincs vele nagy macera,és finom,bármihez ehető!!!Köszi!!!
RăspundețiȘtergere