-conopida
-bastonase de hrean
-cimbru, marar
-boabe de piper
-boabe de mustar
-sare
-otet
-apa
Conopida rupta in buchetele se spala, se pune in borcane. Se pun si boabele de mustar, piper, bastonasele de hrean, cimbru si marar. Peste conopida se toarna saramura. La 1 l apa se pune o lingura sare si o lingura otet. Se capseaza borcanele si se pun in camara pe raft.
Delicioasa conopida.Te pup!
RăspundețiȘtergeremami punea un mix cu gogosari si conopida dar cred si doar conopida e delicioasa.pupic
RăspundețiȘtergereHú ez nagyon finom lesz!!!!csinos üvegek!!!tartalommal!!!
RăspundețiȘtergereAdot conopida. Merita facuta.Ionela
RăspundețiȘtergereMultumesc Dia. Te pup si eu.
RăspundețiȘtergereSarah, si eu puneam gogosari cu conopida, anul acesta n-am pus alte muraturi decat castraveti si aceasta conopida.
RăspundețiȘtergereKoszi szepen Piroska.
RăspundețiȘtergereMerci Ionela.
RăspundețiȘtergere