O reteta extrem de simpla si de rapida si care se poate face cu orice fructe .
-400 g caise
-100 g zahar
-125 g faina
-3 oua
-200 ml lapte
-1 plic zahar vanilat
-400 g caise
-100 g zahar
-125 g faina
-3 oua
-200 ml lapte
-1 plic zahar vanilat
Se mixeaza bine ouale cu zaharul si vanilia pana amestecul devine cremos. Se adauga faina cernuta in ploaie , apoi laptele . Se toarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se aseza caisele si se da la cuptor cam 30 minute pana se rumeneste.Se pudreaza cu zahar.
Cand am facut clafoutis cu cirese, nu prea mi-a placut insa acesta mi se pare mai bun. :)
arata foarte bine dar unde-i reteta?pupicei
RăspundețiȘtergereMultumesc Sarah. Am pus si reteta.
RăspundețiȘtergereEz a clafoutis,csodás,hú és milyen isteni íze lehet!!!!
RăspundețiȘtergerece culoare frumoasa are si super aromata de la caise !!!
RăspundețiȘtergere