-500 g carne tocata
-1 ceapa
-1 ardei
-2 rosii decojite
-2 bucati usturoi
-330 ml suc de rosii
-busuioc, oregano
-sare, piper
-400 g spaghette sau orice fel de paste
-100 g cascaval
Tocam ceapa marunt, la fel si ardeiul si usturoiul si le calim in putin ulei. Adaugam carnea tocata si o lasam sa se caleasca pana isi schimba culoarea. Adaugam putina apa si fierbem pana scade apa si carnea e fiarta. Rosiile le punem in apa clocotita pentru a pudea desprinde usor pielita, le taiem in cubulete marunte si adaugam peste carnea tocata. Condimentam cu sare, piper, oregano, busuioc, adaugam si sucul de rosii si mai lasam sa fiarba 2-3 minute.
Pastele se fierb in apa cu sare si un strop de ulei, se scurg si se amesteca cu sosul bolognez. Deasupra presaram parmezan (cascaval ras in cazul meu).
-busuioc, oregano
-sare, piper
-400 g spaghette sau orice fel de paste
-100 g cascaval
Tocam ceapa marunt, la fel si ardeiul si usturoiul si le calim in putin ulei. Adaugam carnea tocata si o lasam sa se caleasca pana isi schimba culoarea. Adaugam putina apa si fierbem pana scade apa si carnea e fiarta. Rosiile le punem in apa clocotita pentru a pudea desprinde usor pielita, le taiem in cubulete marunte si adaugam peste carnea tocata. Condimentam cu sare, piper, oregano, busuioc, adaugam si sucul de rosii si mai lasam sa fiarba 2-3 minute.
Pastele se fierb in apa cu sare si un strop de ulei, se scurg si se amesteca cu sosul bolognez. Deasupra presaram parmezan (cascaval ras in cazul meu).
Bune pastutele astea si destul de rapide!
RăspundețiȘtergereFoarte bune chiar aveam de gand sa fac azi paste! Pupici!
RăspundețiȘtergereDeliciosos estos espaguetis
RăspundețiȘtergereFoarte bune!
RăspundețiȘtergereTe pup!