-1 kg cartofi noi
-2 cepe
-1 lingurita rasa zahar
-1 lingura otet
-2 linguri apa
-sare, piper
Pentru maioneza:
-1 galbenus de ou
-1 lingurita mustar
-100 ml ulei
-200 ml smantana
Cartofii se fierb in apa cu sare,apoi se lasa sa se raceasca. Trebuie pusi in frigider pentru a nu se sfarama . Se curata de coaja si se taie rondele. Ceapa se taie solzisori. Otetul se amesteca cu zaharul si apa apoi se toarna peste cartofi. Se adauga sare si piper dupa gust.
Din galbenus,mustar si ulei se face o maioneza care se amesteca cu smantana. Eu folosesc intotdeauna smantana de Monor mai ales la maioneze. Se toarna maioneza peste cartofi si se amesteca.
Cartofii se fierb in apa cu sare,apoi se lasa sa se raceasca. Trebuie pusi in frigider pentru a nu se sfarama . Se curata de coaja si se taie rondele. Ceapa se taie solzisori. Otetul se amesteca cu zaharul si apa apoi se toarna peste cartofi. Se adauga sare si piper dupa gust.
Din galbenus,mustar si ulei se face o maioneza care se amesteca cu smantana. Eu folosesc intotdeauna smantana de Monor mai ales la maioneze. Se toarna maioneza peste cartofi si se amesteca.
cred ca e tare buna.m-am gandit ca e o salata orientala dar se pare ca m-am inselat.arata foarte bine.pupicei
RăspundețiȘtergereAsa e Sarah, e foarte buna si seamana cu o salata orientala.
RăspundețiȘtergereJó kis húsival,ez a saláta!!!!Hmmm!!!
RăspundețiȘtergere