joi, 16 decembrie 2010

Tort cu crema mascarpone si jeleu de capsuni


Reteta e identica cu cea a tortului cu trandafiri , singura diferenta fiind ca am folosit capsuni in loc de afine.

blatul

capsunile puse la decongelat

jeleul de capsuni

crema de tort



Si pentru ca mi-a trimis Mirela un set de varfuri pentru ornat, m-am gandit sa incerc o impletitura cos. (nu prea reusita, dar mai exersez)
Iata "sculele". Merci Mirela, te pup. 





si sectiunea


7 comentarii:

  1. Ti-a iesit foarete frumos, felicitari. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nagyon szép lett , és a gyümölcs zselé fantasztikus .Rég keresgélek egy ilyen recept után , nesokára kipróbálom:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Criss... e superb tortul... felicitari!!... Imi place mult... cu ce dui ai facut frunzele la trandafiri?? Cat despre impletitura cos... ti-a iesit destul de bine... dar care e tehnica??? Cum faci sa iti iasa gen impletitura?...

    RăspundețiȘtergere
  4. Felis, merci mult. Frunzele le-am facut cu varful aflat in randul al doilea, la mijloc. :) Daca maresti poza, cred ca iti dai seama care e. Tehnica impletiturii am vazut-o pe blogul Laurei Laurentiu si ti-am trimis link cu imaginile si explicatiile.

    RăspundețiȘtergere
  5. super tortu felicitari tineo tot asa ai retete minunate bravo

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc "Anonim". Ma bucur ca iti place blogul si retetele mele. Te mai astept.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.