Pentru coji:
-10 linguri apa rece
-100 g unt sau margarina
-100 g faina
-4 oua
-100 g unt sau margarina
-100 g faina
-4 oua
Apa si untul/margarina se pun la fiert. In momentul in care incepe sa fiarba se ia de pe foc si se adauga toata faina. Se amesteca foarte bine si se adauga ouale pe rand, astfel incat dupa ce primul ou a fost bine amestecat si incorporat, il adaugam pe urmatorul.
Asa arata compozitia
Intr-o tava, pe hartie de copt facem cu poshul bastonase sau gogosele de aluat.. Coacem in cuptorul preincalzit, fara a deschide usa cuptorului 25 minute.
Asa arata cojile minieclerelor:
Crema:
-1 ou
-200 ml lapte
-200 ml lapte
-2 linguri zahar
-1 lingura amidon
-1 vanilie
-250 ml frisca
Oul intreg se amesteca cu zaharul, vanilia, amidonul si laptele si se fierbe pana se ingroasa ca o budinca. Cand s-a racit crema, se amesteca cu frisca batuta. Crema se pune in posh si se umple cojile.
Pentru glazurat am topit o ciocolata cu lapte si am glazurat eclerele.
Que bien te han quedado, son profesionales.
RăspundețiȘtergereSaludos
Bune, bune si aspectuoase.
RăspundețiȘtergereDuminica placuta sa aveti si sa-i dai un pupic lui Alex.
As manca in fiecare zi,si eu nu-s inebunita dupa dulciuri!Super apetisante!
RăspundețiȘtergereGracias Jose Manuel.
RăspundețiȘtergereMerci Micul, o duminica faina si voua.
RăspundețiȘtergereMultumesc Mimi. La noi mare trecere au prajiturile de orice fel.
RăspundețiȘtergere