-o jumatate telina
-cateva buchetele de conopida
-o lingurita ulei
-delikat (stiu ca e nesanatos)
-un ou
-gris
Morcovii si telina se dau pe razatoarea mare. O jumatate de morcov se caleste in ulei, pentru a-i da supei o culoare aurie.
Se pune apa si restul de legume la fiert pentru 10 minute.
Se adauga si conopida si delikatul si se mai fierbe 5-10 minute.
Intre timp se fac galustele care se pun la fiert in supa. Eu bat albusul spuma dupa care adaug galbenusul si in final, treptat grisul, cat sa rezulte o compozitie potrivita, nici prea moale ca sa nu se imprastie galustele si nici prea tare ca sa nu iasa ca niste bolovani. Dupa ce au fiert galustele, se toarna putina apa rece si se acopera oala, astfel ca galustele vor fi pufoase.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.