Ieri am gatit in 15 minute. Desigur, cu ajutorul prietenilor de la Sun Food, care m-au aprovizionat cu o serie de conserve sanatoase si delicioase. Iahnia de fasole ne place tuturor, mai putin partea cu pus fasolea la inmuiat de seara pana dimineata, fiarta fasolea su schimbata apa de 3 ori, etc. Nici n-as avea timp si chef de asa ceva cand ajung dupamasa acasa, asa ca din nou m-au salvat prietenii mei dragi de la Sun Food, carora le multumesc.
Ingrediente:
-4 conserve de fasole rosie Sun Food
-4 carnati Debretin
-2 cepe medii
-1 morcov
-1 ardei gras (eu am pus congelat)
-2 catei de usturoi
-2 linguri ulei
-2 foi de dafin
-sare
-piper
-150 ml suc de rosii
-1 lingurita amidon
Intr-o cratita, se incinge uleiul si se adauga ceapa tocata marunt si ardeiul cubulete, morcovul taiat cubulete si usturoiul pisat si se calesc pana se inmoaie legumele. Se adauga apa, foile de dafin, sare si piper si se lasa sa fiarba legumele 5 minute, dupa care se adauga rondelele de carnati si se mai lasa sa fiarba 5 minute.
Fasolea se pune intr-o strecuratoare si se clateste sub jet de apa rece, apoi se pune in cratita, peste legume si carnati. Tot acum se adauga si sucul de rosii amestecat cu amidonul si se amesteca cu grija, sa nu se zdrobeasca fasolea, care e deja fiarta. Se mai lasa sa fiarba 2-3 minute si iahnia e gata de servit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.