duminică, 1 ianuarie 2017

2016 la final...

Dragii mei, ca in fiecare an, vreau sa va multumesc tuturor celor care mi-ati fost alaturi pe tot parcursul anului care tocmai a trecut. Va multumesc ca mi-ati urmarit postarile, va multumesc pentru comentarii si pentru gandurile voastre bune si va astept in continuare sa ma urmariti, sa ma criticati sau sa-mi apreciati postarile. 
Va doresc tuturor tot ce imi doresc si mie, adica sanatate, fericire si liniste. Sa aveti un an asa cum vi-l doriti si sa realizati tot ce v-ati propus. Sa fiti iubiti!

Va las si cateva poze cu ce am pregatit, printre altele am refacut cozonacul floare, dar numai pentru ca nu mi-au placut pozele si vroiam sa le schimb. :)

Tort Dobos




Cozonac floare




Tortulete cu mousse de capsuni

Pentru ca initial mi-am propus sa fac tortul Dobos in forma rotunda, m-am apucat de prima foaie. Toate bune si frumoase, numai ca atunci cand ai un copil mic in preajma, iti mai face si surprize :D de genul asta


si trebuie sa fugi la baie sa speli copilul :D, asa ca foaia mea a stat prea mult in cuptor si marginile au devenit uscate. Astfel ca din foaia rotunda am decupat trei cerculete care s-au transformat in niste mini torturi (diametru 9 cm) cu mousse de capsuni si ciocolata, iar eu am preferat sa coc doar doua foi pentru Dobos in tava de la aragaz , foi pe care le-am impartit ulterior in trei si am facut varianta simpla a tortului Dobos.



Cornulete fragede cu untura


Salata mediteraneana cu ton


Barcute cu crema de branza si somon

Acestea sunt preferatele lui Alex. :)


Oua umplute


Am mai facut niste pastravi si cartofi la cuptor, dar nu i-am mai pozat.

4 comentarii:

  1. La multi ani! La cat mai multe postari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Am sa incerc sa postez cat mai multe retete simple si delicioase.

      Ștergere
  2. La multi ani tizo! Sa ai parte de un an bun, vesel si plin de realizari!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.