Cu cateva zile in urma am pregatit niste coaste de porc dulci-picante, lipicioase, foarte foarte bune insa din pacate n-am avut atunci timp de poze. Dupa cateva zile am pregatit la fel si niste aripioare de pui. La fel fara poze. Asadar ieri m-am gandit sa pregatesc ceva la fel de dulce si picant, insa de aceasta data au fost niste pulpe de pui.
Pentru marinata:
-4 linguri ketchup
-2 lingurite miere de albine
-4 bucati usturoi
-2 linguri ulei de masline
-1/2 lingurita cimbru
-1/2 lingurita rozmarin uscat
-sare, piper
-1 lingurita boia iute
+
-8 bucati pulpe de pui inferioare
Pulpele se curata, se spala si se sterg cu hartie absorbanta. Se amesteca toate ingredientele pentru marinata si se ung pulpele. Se pun intr-o tava pe hartie de copt. Se acopera tava cu folie de aluminiu, se pune tava in cuptor pentru o ora, dupa care se indeparteaza folia si se lasa sa prinda o usoara crusta. Se servesc cu garnitura preferata. In cazul nostru a fost piure de cartofi cu ceapa, sote de ciuperci si salata de sfecla rosie.
(Traiasca hartia de copt! Altfel era vai si amar de tava mea. :D )
minunata prezentare!
RăspundețiȘtergereFoarte bune pulpele! Bune trebuie sa fi fost si coastele acelea dulci, picante si lipicioase, nu ma mir ca n-ai apucat sa le prinzi in poza!!!:)
RăspundețiȘtergereArata bestial!!!!
RăspundețiȘtergereSigur o sa le incerc...
Sa sti ca mie fameeee,vezi ca vin!!!!!!si uiteasa mi-am uratit si eu o tava,ca nu am pus hartie,,,,,eee.
RăspundețiȘtergereMmm, tare apetisante!!!Yummy!Pupici!
RăspundețiȘtergere