sâmbătă, 1 martie 2014

Ciorba cu tarhon si afumatura - Dukan


Azi va prezint o alta ciorba Dukan gustoasa si potrivita pentru oricine, chiar si pentru cei ce nu tin dieta. Eu am gatit aceasta ciorba pentru toata familia si a fost foarte apreciata.

Ingrediente:
-o bucata muschi de porc afumat (cam 330 g )
-1 ceapa mica
-2 galbenusuri de ou
-2 iaurturi activia 0.1 %
-1 lingurita tarhon in otet

Muschiul afumat se spala, se taie in fasii si se pune la fiert in apa. Se toaca ceapa marunt si se pune si ea la fiert. Dupa ce carnea e pe jumatate fiarta, se adauga legumele spalate bine in apa rece. Nu se mai pune sare in plus, pentru ca si muschiul si legumele si tarhonul sunt suficient de sarate. Se adauga tarhonul tocat marunt, putin otet de pe tarhon, apoi cand si legumele sunt fierte, se adauga halbenusurile amestecate cu iaurtul. 
Obligatoriu se foloseste carne slaba, fara pic de grasime. Cred ca se si poate observa ca ciorba e curata in sensul ca nu are deloc broboane de grasime. 
Aceasta ciorba se consuma in dieta Dukan incepand cu croaziera, consolidare, stabilizare, in zilele de PL. 




2 comentarii:

  1. Nu stiu ce stiu gust are, dar arata foarte urat ciorba....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In mod normal nu ar trebui sa raspund comentariilor anonime. Persoanele care nu isi divulga identitatea, comenteaza aiurea sub anonimat, nu merita nici macar 1 minut din timpul meu.
      Totusi, am sa-ti raspund. Nu stiu ce ti se pare atat de urat la o ciorba si in opinia ta cum ar trebui sa arate o ciorba dietetica. Cred ca ai citit ca e o ciorba conforma cu dieta Dukan. Asadar, fara nici un fel de grasime, fara smantana ci doar cu iaurt cu 0% grasime.

      Ștergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.