joi, 30 mai 2013

Inghetata de capsuni cu iaurt


Pentru provocarea lunii mai 2013, Dulce Romanie, gazduita de Cornelia - Delicatesa culinara , am pregatit pe ultima suta de metrii o inghetata simpla si rapida, de sezon. Desi as fi vrut sa pregatesc multe alte delicii cu capsuni, pana la urma m-am rezumat la o inghetata.

Ingrediente:
-500 g capsuni
-300 ml frisca lichida
-300 g iaurt gras
-4 linguri zahar pudra

Capsunile se curata si se spala, apoi se pun in blender impreuna cu zaharul pudra si se mixeaza pana se fac piure. Frisca se bate spuma, se adauga iaurtul si piureul de capsuni, se pune tot amestecul intr-un vas si se lasa la congelator minim 3 ore. Din ora in ora e indicat sa spargem acele de gheata formate.  

 


3 comentarii:

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.