Am gasit aceasta salata pe blogul lui Edith si mi-a placut cum arata. Am facut-o si eu cu mici modificari. Adica n-am pus atat de mult usturoi. Se stie ca eu cam sunt certata cu usturoiul.
-400 g morcovi
-400 g iaurt
-1 bucata usturoi
-4 linguri ulei de masline
-sare dupa gust
-400 g morcovi
-400 g iaurt
-1 bucata usturoi
-4 linguri ulei de masline
-sare dupa gust
Iaurtul se pune intr-o strecuratoare sa se curga zerul si sa ramana o crema fina de iaurt.
Morcovii se dau pe razatoarea mare si se calesc in uleiul de masline, amestecad in continuu, timp de 7-8 minute.
Apoi se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu crema de iaurt. Se adauga sare dupa gust si usturoiul pisat.
Una delicia de ensalada.
RăspundețiȘtergereSaludos
Gracias Jose Manuel.
RăspundețiȘtergere