Avem nevoie de:
- 6 galbenusuri
- 14 linguri zahar
- 14 linguri ulei
- 14 linguri lapte
- 14 linguri faina
- praf de copt
Se amesteca toate ingredientele cu mixerul .Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt .Deasupra se aseaza fructele (eu am pus afine, piersici, caise) si se coace in cuptorul preincalzit.
- 6 galbenusuri
- 14 linguri zahar
- 14 linguri ulei
- 14 linguri lapte
- 14 linguri faina
- praf de copt
Se amesteca toate ingredientele cu mixerul .Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt .Deasupra se aseaza fructele (eu am pus afine, piersici, caise) si se coace in cuptorul preincalzit.
Se lasa in cuptor pana cand bezeaua devine usor aurie.
Interesante y curiosa esta receta, sobre todo la combinación de ingredientes. Saludos
RăspundețiȘtergereGracias Jose Manuel. A mi no me parese nada curioso en esta receta. Es muy sensilla y muy buena.
RăspundețiȘtergereImi plac foarte mult prajiturile cu multe fructe, gen tarte, iar a ta arata extrem de bine! Am tot vazut varianta cu bezea deasupra dar n-am incercat pana acum , mi se pare un pic cam prea dulce. Dar urmatoarea data cand fac o prajitura cu fructe o sa incerc cum e :)
RăspundețiȘtergereMultumesc Kadiavsdutzu. Eventual poti sa pui mai putin zahar la bezea, daca ti se pare prea dulce.
RăspundețiȘtergereCred ca-i foarte buna si racoritoare.
RăspundețiȘtergereMultumesc Sara, intr-adevar e foarte buna.
RăspundețiȘtergeream facut-o in aceasta seara,este super buna!!!,dar eu cred ca am gresit ceva la bezea...dupa ce am scos-o din cuptor s-a lasat:(data viitoare sper sa fie la fel de aratoasa ca a ta!:))
RăspundețiȘtergereVioleta, ma bucur ca ti-a placut reteta. Nu stiu ce s-a putut intampla cu bezeaua, in principiu n-ar trebui sa se lase.
RăspundețiȘtergere