-4 pulpe de pui
-3-4 cepe
-2 ardei
-3 rosii
-2 buc. usturoi
-sare, piper, marar verde, delicat
-3-4 cepe
-2 ardei
-3 rosii
-2 buc. usturoi
-sare, piper, marar verde, delicat
Se taie ceapa maruntsi se caleste in ulei. Se adauga si ardeii taiati cubulete si se calesc si acestia impreuna cu ceapa. Se pun si pulpele curatate, spalate si taiate in doua si pe care eu le-am prajit putin in tigaia de teflon, fara adaos de grasime. Se pune apa cat sa acopere pulpele si se lasa sa fiarba. Cand sunt aproape gata se adauga si rosiile decojite si taiate cubulete marunte. Se pune sare, piper, optional delicat si marar.
Se serveste cu mamaliga sau piure de cartofi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.