-1 dovlecel mare sau 2 mai mici
-1 ceapa
-marar verde
-200 ml smantana
-1-2 linguri faina
-o cescuta de lapte
-sare, piper, boia, ulei, otet
Se caleste ceapa in ulei, se adauga dovlecelul ras pe razatoarea mare. Se acopera cu apa, se adauga sare, piper si se lasa pana se inmoaie dovlecelul. Se amesteca faina cu laptele si boiaua si se adauga la dovlecel. Se mai lasa putin, apoi se pune smantana si mararul tocat si otetul.
-1 ceapa
-marar verde
-200 ml smantana
-1-2 linguri faina
-o cescuta de lapte
-sare, piper, boia, ulei, otet
Se caleste ceapa in ulei, se adauga dovlecelul ras pe razatoarea mare. Se acopera cu apa, se adauga sare, piper si se lasa pana se inmoaie dovlecelul. Se amesteca faina cu laptele si boiaua si se adauga la dovlecel. Se mai lasa putin, apoi se pune smantana si mararul tocat si otetul.
E o mancare vusoara, de sezon si acum as putea spune ca e si buna desi cand eram copil nu-mi placea de nicio culoare. :)
Nu iti placea? Eu nu am mancat niciodata mancare de dovlecel asa facuta.
RăspundețiȘtergerePe vremuri nu imi placea. Acum nu-mi dau seama de ce, pentru ca e chiar buna.
RăspundețiȘtergereUn plato realmente interesante, muy distinto de la cocina por aquí. Es bueno siempre aprender. Saludos
RăspundețiȘtergereGracias Jose Manuel. Siempre estamos aprendiendo algo nuevo.
RăspundețiȘtergereFoarte, foarte buna.
RăspundețiȘtergereUn pupic lui Alex, si un weekend placut pentru voi.
Merci Micul. Week-end placut si voua.
RăspundețiȘtergere