Un desert simplu, de sezon . Baza pentru cupcakes, visine, crema cu mascarpone si frisca.
Untul topit 1min la microunde se mixeaza cu zaharul, coaja de
lamaie, vanilia si ouale intregi pana se fac besicute. .Adaugam faina amestecata cu cacao
si praful de copt.turnam din compoziti in tavi pentru muffinsi in care am pus in prealabil cosulete de hartie . Deasupra punem visinele,
dam tava la cuptor la foc
potrivit 25-30 minute, pana cand trece testul cu scobitoarea.
Ingrediente
6 oua
200g unt
200g zahar
6 oua
200g unt
200g zahar
1 plic zahar vanilat bourbon
250g faina
1 plic praf de copt
250g faina
1 plic praf de copt
2 linguri cu varf cacao
500 g visine
Crema:
-250 g mascarpone
-300 ml frisca lichida Meggle
-3-4 linguri zahar pudra
Intr-un bol amestecam mascarpone cu zaharul pudra si frisca lichida si batem cu mixerul pana rezulta o crema fina si spumoasa. Daca folositi frisca naturala, aceasta trebuie batuta separat cu intaritor de frisca, apoi amestecata cu mascarpone batut cu zahar.
Decor:
-visine
-ciocolata rasa
Sunt minunate!! Pupici!!
RăspundețiȘtergereCe bine arata! Vreau si eu una! :D
RăspundețiȘtergereArata foarte bine!!
RăspundețiȘtergerePentru cate cupcakes sunt ingredientele? Multumesc :)
RăspundețiȘtergere