Pentru un tanar pasionat de camioane am facut acest tort, care recunosc, mi-a dat ceva de furca. Nu atat realizarea camionului in sine (desi n-am mai facut niciodata pana acum, cred ca seamana oarecum cu un camion ;) ) cat faptul ca n-aveam cum sa-l fac altfel decat acoperit cu pasta de zahar. Dar tortul nu trebuia invelit in pasta ci in frisca. Am emotii in ceea ce priveste pasta de zahar care in contact cu frisca se cam topeste. Sper sa reziste pana la ora petrecerii. ;)
Tortul e un diplomat iar camionul facut dintr-un blat simplu si crema ganache. Are aproximativ 4 kg.
superb. dar cum ai facut "rasucirile" portocalii?
RăspundețiȘtergereMultumesc Mihaela. Avelinele le-am facut cu poshul, insa am niste duiuri foarte bune de inox si daca si frisca e suficient de bine batuta, se pot face tot felul de modele frumoase.
ȘtergereFoarte frumos! Cat ai mai muncit aici!
RăspundețiȘtergereMultumesc Gabriela. Da, am muncit destul de mult insa o fac cu mare placere. Ma relaxeaza.
ȘtergereSuperb tortul!
RăspundețiȘtergereMultumesc Haplea. :)
ȘtergereE minunat!
RăspundețiȘtergereMultumesc Alina.
ȘtergereCe bine arata, si ce combinatie frumoasa de culori!
RăspundețiȘtergereMultumesc Paula.
Ștergere