-4 oua
-10 linguri zahar
-8 linguri ulei
-200 ml lapte (se poate inlocui cu iaurt)
-vanilie, coaja de lamaie, praf de copt
-13-15 linguri faina (in functie de marimea oualor)
le-am amestecat pe toate cu mixerul si a iesit asa ceva (compozitia nu trebuia sa curga, deci sa nu fie prea subtire)
-10 linguri zahar
-8 linguri ulei
-200 ml lapte (se poate inlocui cu iaurt)
-vanilie, coaja de lamaie, praf de copt
-13-15 linguri faina (in functie de marimea oualor)
Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Se pun visinele. (am o manuta de ajutor)
Se coace in cuptorul preincalzit, aproximativ 25 minute
Se poate servi doar pudrata cu zahar.
Eu am mai dichisit-o putin cu niste stropi de ciocolata si cu moturi de frisca.
sectiunea
YUMMY .. multe lucruri delicioase pe aici ;
RăspundețiȘtergereo sa mai vin :)