-1 piept de pui dezosat
-2 oua
-fulgi de porumb zdrobiti
-pesmet
-faina
-sare, piper, boia iute
Pieptul de pui il taiem fasii subtiri, il condimentam cu sare, piper, boia de ardei iute. Dam fasiile de pui prin faina, ou batut, pesmet amestecat cu fulgi de porumb si prajim in baie de ulei. Scoatem snitelele pe hartie absorbanta, apoi servim cu garnitura preferata, in cazul meu, mazare scazuta.
Hola Cris, me gusta tu propuesta para el rebozado, así crujiente, muy rico.
RăspundețiȘtergereUn beso
Super...tare ne plac si noua. Nu am mai facut demult si sunt excelente.
RăspundețiȘtergerece bine arata!!!sunt fan declarat snitele.o sa fac si eu ca mi-am adus aminte de ele :)
RăspundețiȘtergerepup
Stiu si eu reteta.....Trebuiau un pic mai bine zdrobiti. :D
RăspundețiȘtergere