sâmbătă, 18 iunie 2011

Snitele crocante



 -1 piept de pui dezosat
-2 oua
-fulgi de porumb zdrobiti
-pesmet
-faina
-sare, piper, boia iute

Pieptul de pui il taiem fasii subtiri, il condimentam cu sare, piper, boia de ardei iute. Dam fasiile de pui prin faina, ou batut, pesmet amestecat cu fulgi de porumb si prajim in baie de ulei. Scoatem snitelele pe hartie absorbanta, apoi servim cu garnitura preferata, in cazul meu, mazare scazuta.



4 comentarii:

  1. Hola Cris, me gusta tu propuesta para el rebozado, así crujiente, muy rico.
    Un beso

    RăspundețiȘtergere
  2. Super...tare ne plac si noua. Nu am mai facut demult si sunt excelente.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce bine arata!!!sunt fan declarat snitele.o sa fac si eu ca mi-am adus aminte de ele :)
    pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu si eu reteta.....Trebuiau un pic mai bine zdrobiti. :D

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.