500 gr ciuperci
80 ml otet
120 ml ulei
3 frunze dafin piper
3 catei de usturoi
1 lingurita sare
500 g piept pui
2 fire ceapa verde
1 leg patrunjel
1/2 kg cartofi , mazare
4 oua
100gr cascaval smantana,
5 morcovi
Se marineaza ciupercile3 catei de usturoi pisati, 80 ml otet 120 ml ulei, sare, 10 boabe de mustar 3 frunze dafin, impreuna cu ciupercile se pun intr-o cratitase lasa sa dea in clocot,se lasa inca 5 minute la fiert( dar puteti folosi ciuperci din conserva)
Se pune folie intr-o forma si se aseaza ciupercile una langa alta, invers.
Legumele pieptul de pui si ouale se fierb.
Se dau pe razatoare legumele si ouale se pun separat.
Peste ciuperci se aseaza ceapa verde si patrunjelul tocate, apoi cartofii deasupra se aseaza mazarea, pe care o presam putin peste cartofi.
Peste radeti cascavalul si turnati smantana.
Urmeaza pieptul de pui tocat care il amestecati cu ouale fierte si rase.
Ultimul strat e cel de morcovi se acopera se lasa la rece Se rastoarna cu grija pe o farfurie .
Aici se vad mai bine straturile.
sectiunea
dar ce-i lipseste?nu se potrivesc ingredientele?mereu vad tot felu de retete de genu si sincer mi-e frica sa le incerc, pe acelasi motiv, ca poate nu au nici un gust!
RăspundețiȘtergereNu stiu sincer ce ii lipseste. M-am gandit sa refac reteta si sa alternez straturile de legume cu o maioneza cu smantana. Poate am s-o refac asa intr-o buna zi. Cine stie?
RăspundețiȘtergere