Torturile tale sunt deosebite. Niciodata nu mi-au placut torturile foarte colorate din fondant. Ale tale au ceva aparte, denota o finete si o eleganta aparte. Imi place stilul tau de a lucra un tort. Te pup, Elena.
Multumesc Elena. Ma bucur tare mult ca iti plac torturile mele. Mie imi plac torturile cu fondant, in sensul ca au un aspect foarte frumos (indeosebi cele care sunt realizate de specialiste ca si Viorica, Lissa, Carmen Iordache, Giovanna si alte fete). Gustul fondantului in schimb nu-mi place deloc, de aceea nici nu fac astfel de torturi. Prefer sa merg pe stilul meu. :)
Multumesc Lady Butterfly. Nu am un tutorial, insa frunzulitele se fac foarte usor, din ciocolata. Topesti ciocolata fara adaps de lapte/frisca/apa. Amesteci bine pana devine cremoasa, apoi o ungi pe dosul unor frunzulite. In acest caz am folosit frunze de trandafiri. (Am doi trandafiri in ghiveci). Pui frunzele in frigider pentru 10-15 minute, dupa care se desprind frunzulitele. E important sa pui ciocolata pe dosul frunzulitelor, pentru ca astfel se imprima nervurile mai bine.
Foarte frumos tortul... Uite ca nu ma gandisem la combinatia de ciocolata si glazura de ciocolata doar cu bordura de frisca!... Felicitari! Rezultatul e minunat! La multi ani parintilor tai!
superb tort casa de piatra parintilor tai succes in continuareiti urmaresc cu drag blogu tau ai retete de nota 10 astept cu nerabdare sa pui reteta cind ai timp sarbatori fericite
Foarte frumos tortul.La cat mai multi ani fericiti parintilor tai.
RăspundețiȘtergereMultumesc Micul.
ȘtergereA doua poza imi place la nebunie... superb tortul, felicitari !!!
RăspundețiȘtergereLa multi ani si casa de piatra in continuare, pentru fericitii sarbatoriti !
Multumesc Daniela. Ma bucur ca iti plac pozele. Ma straduiesc sa fac poze bune.
ȘtergereLa multi ani parintilor sa le dea DD multa sanatate si inca multi ,multi ani impreuna!!!Tortul o frumusete si cu siguranta delicios!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Aziz. Ma bucur ca iti place.
ȘtergereTorturile tale sunt deosebite. Niciodata nu mi-au placut torturile foarte colorate din fondant. Ale tale au ceva aparte, denota o finete si o eleganta aparte. Imi place stilul tau de a lucra un tort.
RăspundețiȘtergereTe pup, Elena.
Multumesc Elena. Ma bucur tare mult ca iti plac torturile mele. Mie imi plac torturile cu fondant, in sensul ca au un aspect foarte frumos (indeosebi cele care sunt realizate de specialiste ca si Viorica, Lissa, Carmen Iordache, Giovanna si alte fete). Gustul fondantului in schimb nu-mi place deloc, de aceea nici nu fac astfel de torturi. Prefer sa merg pe stilul meu. :)
ȘtergereLa multi ani parintilor,si tortul arata foarte bine,felicitari.
RăspundețiȘtergereMultumesc Silvia.
ȘtergereLa multi ani parintilor tai! tortul este superb!! Sectiunea ma ucide incet! Salivez!! Pupic!
RăspundețiȘtergereMultumesc Adela. Ma bucur ca iti place.
ȘtergereSuper! Ai cumva vreun tutorial pentru acele frunzulite? Ca arata minunat!
RăspundețiȘtergereMultumesc Lady Butterfly. Nu am un tutorial, insa frunzulitele se fac foarte usor, din ciocolata. Topesti ciocolata fara adaps de lapte/frisca/apa. Amesteci bine pana devine cremoasa, apoi o ungi pe dosul unor frunzulite. In acest caz am folosit frunze de trandafiri. (Am doi trandafiri in ghiveci). Pui frunzele in frigider pentru 10-15 minute, dupa care se desprind frunzulitele. E important sa pui ciocolata pe dosul frunzulitelor, pentru ca astfel se imprima nervurile mai bine.
ȘtergereFoarte frumos tortul... Uite ca nu ma gandisem la combinatia de ciocolata si glazura de ciocolata doar cu bordura de frisca!... Felicitari! Rezultatul e minunat!
RăspundețiȘtergereLa multi ani parintilor tai!
Multumesc Felis. Te pup.
ȘtergereFff. Frumos!La multi ani!
RăspundețiȘtergereMultumim draga mea.
Ștergerecat de bine arataaaaaaaa~!
RăspundețiȘtergereMultumesc Ophelia.
Ștergeresuperb tort casa de piatra parintilor tai succes in continuareiti urmaresc cu drag blogu tau ai retete de nota 10 astept cu nerabdare sa pui reteta cind ai timp sarbatori fericite
RăspundețiȘtergere