-4 pulpe de pui
-500 g ciuperci
-4 cepe
-1 buc. usturoi
-sare, piper, boia de ardei
-1 cescuta suc de rosii amestecat cu o lingurita de amidon
Pulpele se spala, se taie in doua si se rumenesc in tigaia de teflon, fara grasime pentru ca vor lasa ele dustula grasime, apoi se scot.
Separat se calesc in ulei cepele taiate marunt , se adauga ciupercile, se calesc si acestea apoi se pun pulpele si se lasa sa fiarba. Cand carnea e fiarta se adauga sucul de rosii amestecat cu amidonul sau faina, sare, piper, boia dupa gust. Se serveste cu mamaliga.
foarte bine arata !o zi buna!
RăspundețiȘtergereAdor acest fel de tocanita...nu m-as satura niciodata de ea...Iar a ta arata foarte bine langa mamaliguta aia buna! Weekend placut!
RăspundețiȘtergereFoarte buna si noua ne place.
RăspundețiȘtergereHú de jól néz ki!!!!
RăspundețiȘtergere